Sponsoren

Over schoenmode Jeanette

jeannette-schoenmodeSchoenmode Jeannette is al meer dan 38 jaar een “goed lopende” winkel voor al uw schoenen.

Ontstaan als familiewinkel, is het de laatste jaren steeds verder gespecialiseerd in mode- en comfortschoenen voor hem en haar. Tevens is er een wandelschoenenafdeling.
Bij Schoenmode Jeannette is het nog gratis parkeren voor de deur en staat de koffie altijd klaar. Met deskundig personeel kijken wij samen met u naar de beste schoenen, van merken als Durea, Stuppy, Meindl, Lowa, Wolky, Xsensible, Finn Comfort, Waldläufer, Mephisto, Mjus, Piedi Nudi en nog veel meer! Wij werken met veel kwaliteitsmerken met diverse wijdtematen (F-G-H-K-M wijdtes) en veelal met uitneembare voetbedden. Daarnaast kunnen wij bij twijfel altijd uw voeten opmeten en kunt u ook bij ons terecht voor een voetscan op het Wolky Feetsupport apparaat.

Wij hebben altijd weer nieuwe collecties en zijn makkelijk te bereiken, zowel online: www.schoenmodejeannette.nl, als in onze winkel.


Doda Sports, specialist in Macron en Erima teamwear

Doda Sports is een jong en actief bedrijf in het leveren van met name teamsportkleding voor bedrijven, (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Doda Sports is onderdeel van Schoenmode Jeannette uit Gaanderen. Ons bezoekadres is Hoofdstraat 41 Gaanderen (gemeente Doetinchem). In onze winkel zijn wij gespecialiseerd in comfort- en wandelschoenen. Vanuit het verleden is de naam eerder Schoen- en Sportmode Jeannette geweest, waarbij teamsportkleding altijd al een belangrijke factor was in ons bedrijf. Wij leveren kleding van met name Erima en Macron. Beide sportmerken zijn zeer succesvol, innoverend en kunnen putten uit een ruime voorraad aan sportartikelen.


Over SilCom Computers

SilcomBij SilCom Computers kunt u met uw bedrijf terecht voor het totaalplaatje. Samen met enkele partners bieden wij de volgende diensten en producten. Verkoop, reparatie en onderhoud aan computers en toebehoren, Computer en netwerkbeheer, Cloud E-mailing, Boekhoud en facturatiesoftware, Automatische back-ups, Vaste en mobiele telefonie (VoIP), Hulp op afstand. Bent u voor uw onderneming op zoek naar een flexibele systeembeheerder die met u meedenkt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. (www.silcom.nl)

 

 

 


field-backuphofstad

Onze sponsoren