Over Minerva

Minerva is opgericht in 1961 te Gaanderen. Het thuishonk is Sporthal de Pol. Onze vereniging is momenteel volop in ontwikkeling.

Plezier in het handbal staat bij Minerva voorop, ongeacht het niveau. We zijn desalniettemin ook prestatiegericht. Het vlaggenschip van Minerva (Heren 1) speelt al jaren verdienstelijk mee in de Eerste Klasse Oost. De hoogste klasse in de provincie Gelderland.

De Dames van Minerva zijn in het seizoen 2015-2016 gepromoveerd naar de Tweede Klasse en gaat met een talentvolle lichting deze uitdaging aan. Zowel de Dames als de Heren spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagavond.

Naast de seniorentak heeft de jeugdafdeling de afgelopen jaren een ongekende groei doorgemaakt en hebben we inmiddels zeven jeugdteams. Hier zijn we trots op, de jeugd heeft immers de toekomst! We vinden het belangrijk dat de jeugd plezier heeft in het handbal, maar proberen hen ook meer te bieden door regelmatig activiteiten buiten het handbal te organiseren. Het jaarlijkse jeugdkamp is daarin één van de hoogtepunten!