Hallo allemaal!
In het begin van het nieuwe seizoen bieden Minerva, Schoenencentrum Wender en Kievit Sport jullie de mogelijkheid voor een persoonlijke screening met bijbehorend schoen-advies. Goede schoenen dragen immers bij aan het speelplezier en bij het voorkomen van blessures.
Datum & tijd: 3 september 2021 van 18:00 tot 21:00
Plaats: Sporthal De Pol, Gaanderen

Kievit Sport is een sportspeciaalzaak met veel kennis op het gebied van indoor en hardlopen. Het team dat langskomt bestaat uit enthousiaste loopanalisten en podotherapeuten van Voetencentrum Wender. Zij brengen veel kennis mee op het gebied van schoenen en de juiste sportuitrusting. 
Op deze avond krijg jij een gratis screening door een podotherapeut. Deze screening bestaat uit een voetdrukmeting en een videoanalyse. Zo kunnen de specialisten zien hoe jij beweegt. Naar aanleiding hiervan geeft de podotherapeut een advies mee, dat vervolgens door de schoenspecialist van Kievit Sport gebruikt wordt om samen tot de juiste schoen te komen. Comfortabel én met de juiste stabiliteit. 

Kievit Sport neemt tijdens deze indooravond de nieuwste indoorschoenen en collectie accessoires mee. Gedurende de avond krijg je gratis schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie. Daarnaast is er die avond een winactie, waarbij je je volledige aankoopbedrag terug kunt winnen. 

Dit is geheel vrijblijvend maar om inzicht te krijgen in de belangstelling vragen we je het volgende formulier in te vullen als je wil komen:
https://www.kievitsport.nl/indoordagen

Interesse? Zet vrijdagavond 3 september in je agenda en houd de website in de gaten.