Vriendenloterij

vriendenloterij

Op zoek naar een leuke manier om uw club te steunen, met de kans om zelf (of samen met uw vrienden) wat te winnen? Speel dan voor Minerva mee met de Vriendenloterij! HV Minerva is verbonden aan dit initiatief, voorheen bekend als de Sponsor Bingo Loterij. Van ieder lot dat voor Minerva wordt gekocht, gaat de helft van de inleg rechtstreeks naar de club!

Daarnaast maakt u zelf wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.000! Voor slechts € 2,20 per week speelt u mee. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw 5 deelnemende vrienden ook. Wint u de wekelijkse € 100.000, dan mag u nog eens € 100.000 verdelen onder uw vijf vrienden. HV Minerva wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar de clubkas. Als u reeds meespeelt voor een andere vereniging of goed doel, is het zeer eenvoudig om u over te laten schrijven.

Ik ben nog geen lid van de Vriendenloterij, maar wil graag namens Minerva meespelen:
In dat geval klikt u op de volgende link:
 www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm en registreert u zich als lid van de Vriendenloterij namens Minerva.

Ik ben al wel lid van de Vriendenloterij en wil me graag overschrijven zodat ik voor Minerva speel:
Dat doet u door een e-mail te sturen naar  sponsorlijn@sponsorloterij.nl met de volgende gegevens:

• Naam
  • Postcode + huisnummer
  • Rekeningnummer
  • Naam goede doel waar u nu voor meespeelt
  • Naam goede doel waar u voor mee wil gaan spelen (HV Minerva Gaanderen)