Sponsor worden?

JA, GRAAG!

Wij kunnen uw steun erg goed gebruiken!
Momenteel is handbal hot! Onze eigen Oranje-Dames hebben er tijdens het WK en de Olympische Spelen voor gezorgd dat de Nederlanders meerdere malen aan de buis gekluisterd zaten. Hierdoor is onze sport sterk groeiende en populairder dan ooit. Ook

Ook onze vereniging heeft een spectaculaire groei doorgemaakt, waarbij vooral het aantal jeugdleden sterk is gegroeid. Momenteel heeft onze vereniging meer dan 100 jeugdleden en ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’! Bij HV Minerva is dit zeker het geval en dat willen we graag zo houden. Daarom willen wij de jeugd graag aan ons binden met goede voorzieningen (denk daarbij aan gedegen trainingen, tenues en materialen). Daarnaast hebben we drie seniorenteams die het niet onverdienstelijk doen. Ons herenteam speelt eerste klasse en ons eerste damesteam speelt tweede klasse, met als doel om komend seizoen te promoveren naar de eerste klasse.

Stuur een mail naar prsc@hvminerva.nl met uw naam en telefoonnummer, dan zal een contactpersoon van de sponsorcommissie zo snel mogelijk contact met u opnemen

ALVAST BEDANKT!