Mogelijkheden sponsoring

Er zijn verschillende manieren om HV Minerva te sponsoren. Uiteraard krijgt u daar als sponsor ook iets voor terug.

Kledingsponsoring

Het is mogelijk shirtsponsor te worden van een team van HV Minerva. Uw (bedrijfsnaam)naam en/of logo prijkt op de wedstrijdshirts van een team, wat veel aandacht trekt bij het publiek. Bijkomend voordeel is dat de teams van Minerva uitwedstrijden spelen in de regio. Uw bedrijf krijgt aandacht in de gehele regio!

Daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid tot het sponsoren van tassen en/of presentatiekleding.

Mocht u kledingsponsor worden dan zorgen wij ook voor een stukje PR en aandacht in de regionale media, als u dit op prijs stelt. Op deze manier worden de inwoners van Gaanderen en omgeving bekend gemaakt met uw bedrijf. Wij geven u graag dat beetje extra exposure!
Heeft u andere wensen dan denken wij graag met u mee!

Bordsponsoring

Elke thuiswedstrijd hangen er reclameborden in de sporthal, uw bedrijf kan hier ook bij komen te hangen! Er worden wekelijks verschillende thuiswedstrijden gespeeld, waar veel publiek op af komt. Uw reclamebord wordt elke week door veel mensen gezien en dit is voor u een perfecte mogelijkheid om zichtbaar te zijn in de regio.

Geïnteresseerd?  Wij staan ook open voor andere mogelijkheden en denken graag met u mee.

Websponsoring

Ook bieden we de mogelijkheid tot websponsoring, we zorgen ervoor dat we uw bedrijf uitvoerig onder de aandacht brengen bij onze websitebezoekers. Daarnaast zullen we ervoor zorgen dat uw website via ons bereikbaar is.

Wedstrijdsponsoring

Elke twee weken speelt HV Minerva in de eigen sporthal, daarom bieden we elke twee weken de mogelijkheid tot wedstrijdsponsoring aan. Wedstrijdaankondigingen vermelden wij via Facebook en onze eigen website, daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat uw naam tijdens de wedstrijden van de eerste teams onder de aandacht gebracht wordt!

Heeft u andere wensen? We komen graag met u overleggen over welke mogelijkheden er zijn.

Stuur een mail naar prsc@hvminerva.nl met uw naam en telefoonnummer, dan zal een contactpersoon van de sponsorcommissie zo snel mogelijk contact met u opnemen