Goede seizoensstart voor Dames 1 en Heren 1

Zaterdagavond 1 oktober stond voor Dames en Heren 1 de eerste wedstrijd van het seizoen op de planning. Gesteund door de jeugd, die smiddags spandoeken had gemaakt, werden de eerste punten binnengehaald.

Dames 1 begon tegen Groessen 2 aan de eerste wedstrijd in de Tweede Klasse, na hun promotie. Met een 7-3 voorsprong in het eerste kwartier vlogen de dames uit de startblokken. Deze voorsprong werd echter weer weggegeven, waardoor de pauze met één doelpunt verschil werd ingegaan. De tweede helft ging goed van start, en met snel spel en een goede dekking werd de voorsprong niet meer uit handen gegeven, en wisten de dames met 18-15 te winnen. Hiermee zijn de eerste 2 punten in de Tweede Klasse binnen!

De Heren hadden Swift 2 als tegenstander. Een team waarvan ze niet wisten wat ze er van konden verwachten. De wedstrijd werd fanatiek begonnen en Swift werd de eerste helft van de mat gespeeld. Met name verdedigend werd heel weinig weggegeven. De ruststand toonde dit: 16-6. De tweede helft namen de Heren gas terug en wist Swift zich te herpakken. De voorsprong werd de tweede helft behouden, en met een 27-18 eindstand wisten ook de Heren te winnen.